#overskrift#
 
 

Åbningstider    
Klub/Skydebane    
Tirsdage kl. 16.00-20.00  
Torsdage kl. 16.00-18.00  
Lørdage kl. 09.00-16.00  
Elevskydning    
Onsdage kl. 08.00-20.00  
Trapskytter    
Tirsdage kl. 18.00-20.00  
Sølvrævene    
Torsdage kl. 10.00-13.00  
Grevinderne ulige uger  
Torsdage kl. 16.00-18.00  
Jagthorn    
Tirsdage kl. 19.00-21.00  
Riffelbane    
1. + 3. lørdag kl. 12.00-16.00  

   


Ændreder åbningstider på torsdage

Til information har vi i perioden fra maj til slutningen af august ændrede åbningstiderne på alle torsdage, hvor foreningen åbner kl. 10.00 og lukker kl. 18.00. 


HALLØJ - få duer på skydekortet, kontingentet betalt og gratis uddannelse

Vi er for tiden i undertal med frivillige til pasning og servicering af vores kantine og skydebane, så foreningen fortsat kan holde åbent 3 dage om ugen. Vi  søger derfor flere som kan give en hånd med og det gerne 2-3 gange om måneden.

Løn kan vi ikke tilbyde, men vi kvitterer alle vores vagter med duer på skydekortet som kan bruges på skydebanen og hvis du er rigtig flittig, har du også mulighed for, at få betalt dit kontingent til foreningen. Vi tilbyder også at betale for din uddannelse som flugtskydningsinstruktør efter nærmere aftale.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om teamet bag kantinevagterne, så giv Gitte et ring på mobil 51 50 74 05 og hvis du er interesseret i at blive banevagt, så ring til Thomas på 27 77 94 93.


Nyjæger - obligatorisk skydeforløb forud for riffelprøven

Alle nyjægere skal gennemgå et obligatoriske riffelskydeforløb før de kan tilmelde sig og gå op til riffelprøven.

Vi tilbyder et 2-timers kursusforløb, hvor du gennemgår de obligatoriske skydestillinger samt får skudt de obligatoriske 25 skud efter gældende retningslinjer.

Klik på fotoet ovenfor og læs mere.


Husk at tilmelde dig lørdagsskydning på riffelbanen

Vores riffelbane i Taastrup er som udgangspunkt åben året rundt hver den første og tredje lørdag i måneden i tidsrummet fra kl. 12.00 til 16.00 og du skal huske at tilmelde dig hver gang du vil på riffelbanen - så sørger vi for at der er en instruktører/skydeledere til på riffelbanen i det omfang der er behov herfor. 

VIGTIGT-VIGTIGT: Såfremt IKKE er tilmeldt skytter til skydning senest kl. 10.00 på dag for skydning, vil banen IKKE blive åbnet for skydning. 

Klik på fotoet og se vores kalender for skydning på riffelbanen, hvor du også kan tilmelde dig.

Hvis du erfarer at der er skytter tilmeldt skydning en bestemt lørdag, kan du sagtens deltage uden forudgående tilmelding. Betaling skal i så fald ske på riffelbanen og kan kun ske via MobilePay. 

Husk at vi har den BILLIGSTE RIFFELBANE PÅ SJÆLLAND - 50 kr. for medlemmer og 100 kr. for gæster.


Tjek vores køb-og-salg side - masser af gode varer

Der er igen masser af gode tilbud på vores "Køb-salg-bytte" side:

Rifler, salonrifler, ViperFlex skydestokke og ladesæt

Härkila Estelle Lady jagttøj, Sorel støvler

Høreværn, Brigley chokes, jagtradioer

Tjek siden ud og hvis du har noget du gerne vil sælge så indryk en annonce - det er helt gratis.

 


Har du brug for et ordentligt trut, så tag fat i vores jagthornsblæsere

Hvis du vil sætte lidt ekstra kulør på en særlig begivenhed, så kan du nu bestille vores jagthornsblæsere til at slå et smut forbi og spille for dig.

Det koster selvfølgelig lidt, men prisen aftales individuelt og direkte med jagthornsblæserene og er blandt andet afhængig af sted for afholdelse samt hvor stort arrangement og repertoieret skal være. Du kan læse mere under aktiviteter, eller ved at klikke på fotoet ovenfor. 


Skydebanen er åben tre dage ugentligt - hele året rundt

Som en af de eneste flugtskydningsbaner på Sjælland har vi åben for skydning alle tirs-, tors- og lørdage - HELE ÅRET RUNDT.

I vinterhalvåret tænder vi for lyset på skydebanen fra kl. ca. 15.00 til lukketid. 

Du kan altid se vores aktuelle åbningstider i menuen til venstre og vær opmærksom på, at der kan være forskelle i åbningstiderne i sommer- og vinterhalvåret.

Overdækkede standpladserne og terrasse 
Komforten er høj i GreveJagt, da samtlige standpladser er overdækkede med god plads til dig og dine kammerater og vores overdækkede terrasse har plads til knap 100 personer. 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...