#overskrift#
 
Åbningstider     
Arbejdsdag lørdag 13/8 kl. 9.00    
Haglskydeprøvetræning    
Mandag 15/8 fra kl. 16.00    
Mandag 22/8 fra kl. 16.00    
Mandag 29/8 fra kl. 16.00    
Mandag  5/9 fra kl. 16.00    

 

Spar Nord Bank   
Reg. nr. 9077
Konto. nr. 458 71 548 76 


 
 

Andejagt - kom til premiere for kun 350 kr.

Løndag morgen den 3. september, afholder vi årets første foreningsjagt i Herringløse. Vi har 14 pladser til rådighed, så det er om at være på stikkerne, hvis du skal have sikret dig en plads.

Alle Nyjægere og jægere er velkomne
Har du været med i Herringløse før, så kender du melodien - er du Nyjæger, så er her en enestående mulighed for, at komme på jagt sammen med andre Greve-jægere på en hyggelig og uformel måde. Uanset hvad, har du hund, så skal den naturligvis også med.

Apportører deltager GRATIS
Trænger du og hunden til lidt tune-up for sæsonen for alvor går i gang, så mød op og hjælp os med, at samle vildtet op - Økonomien er nem: Nul bøsse, nul betaling...

Læs mer og tilmeld dig under aktiviteter/foreningjagt 

Nyjægerudvalget

 

Bestod du Haglskydeprøven? Hvis ikke, så kom til haglskydeprøvetræning i august

Søndag den 7. august afholdt vi Haglskydeprøve for mere en 100 nyjægere - beståelsesprocenten var på 56%. Tillykke til alle Jer der bestod og til Jer der skal op til ny prøve, byder vi velkommen til en ny runde haglskydeprøvetræning over de næste fire mandage frem til og med mandag den 5. september.

Al undervisning/træning sker under kyndig vejledning af vores uddannede instruktører. Tilmelding skal ske via hjemmesiden og prisen pr. gang er 75 kr. for medlemmer og 100 kr. for ikke-medlemmer - patroner købes i foreningen, hvor du kan betale kontant, med Dankort og MobilePay

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få automatisk besked, når der er nyheder/information.
Nyjægerudvalget

 

Kombineret arbejdsdag og vildtmenu

Vi giver den gas igen lørdag den 13. august og starter med morgenkaffe kl. 9.00 - mange forskellige opgaver venter og vi har brug for din hjælp.

Vi slutter dagen af med en hyggelig middag for alle hjælpere, hvor der serveres op med vildt & vin ad libitum - hvis du vil spise med om aftenen, så tilmeld dig gerne ved, at klikke på billedet eller overskriften. Du kan også ringe til Søs på telefon 60 69 03 77 og hør nærmere.

Bestyrelsen

Bliv medlem og køb duer til halv pris!

Benyt dig af vores medlemstilbud og få sat 1.200 duer ind på kortet for kun 83 øre pr. due - det finder du ikke billigere andre steder! Så kig ind og få "svinget" trænet på plads - husk at vi har åbent 3 dage ugentligt.

Støt os - køb også dine patroner i foreningen! I stedet for at bruge tid og benzin på at styrte land og rige rundt, så køb dine flugtskydningspatroner hos os - prisen er kun 35 kr. pr. æske når du køber en hel kasse (250 stk.) - Så er du med til at støtte foreningen!
Bestyrelsen

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...