#overskrift#
 
Åbningstider - efterår/vinter     
Tirsdage    15.00-21.00    
Torsdage   10.00-18.00    
- Grevinderne 18.-21.00    
Lørdage      09.00-16.00    
Søndage    (annonceres)    
Haglskydeprøve    
Søndag 20/11 fra kl. 9.00    
"Grevinderne" opstartsmøde    
Torsdag 1/12 kl. 18.00    
Julefrokost    
Mandag  5/12 kl. 18.30    

 

Spar Nord Bank   
Reg. nr. 9077
Konto. nr. 458 71 548 76 


 
 


Reguleringsjagt lørdag den 3. december

Har du lyst til at komme på reguleringsjagt i Greve Kommune, så tilmeld dig nu. Vi mødes kl. 8.00 i klubhuset til en kop morgenkaffe, før vi kører ud på "reviret", som er forskellige offentlige arealer/pladser i kommunen.

Der skal reguleres sortfugle samt duer.

Vi har plads til i alt 15 jægere og der må kun skydes med lyddæmpet våben i cal. 22 eller luftvåben cal. 5.5mm - husk ammunition samt gyldigt jagttegn og våbentilladelse.

Tilmelding skal ske via dette link og skal være os i hænde senest den fredag den 2. december. 


Julefrokost mandag den 5. december - tilmeld dig nu!

Så er det igen blevet tid til julefrokost i GreveJagt. Som vanligt holder vi den første mandag i december kl. 18.20 og alle er velkommen.

Prisen er 75 kr. pr. person og tilmelding kan ske via formular på hjemmesiden eller på listen i klubhuset - Tag gerne hele familien med til en hyggelig aften i Greve Jagtforening.

Menuen tilfredstiller selv den mest kræsne gane og vi har brug for, at nogle af jer hjælper køkkenpersonalet ved, at lave og medbringe en retterne til buffeten. Køkkenet laver nogle af retterne, mens vi håber på, at du vil hjælpe os med én af de øvrige - se mere på hjemmesiden og ring eventuelt til Klaus Rokatis på mobil 23 74 54 07 for yderligere oplysning. Når tiden nærmer sig ringer Klaus til dig og koordinerer nærmere. Husk at gemme dine kvitteringer, som vi naturligvis refunderer.   

HUSK gave til vores lille pakkeleg
En anden lille tradition som vi holder i hævd er, at vi efter spisning kører vores pakkeleg, hvor vi efter alle kunstens regler kæmper om de pakker som vi alle har med til julefrokosten - gavens værdi bør ikke overstige 25 kr. og kun fantasien sætter grænser for din opfindsomhed.


"Grevinderne", Greve Gun Girls - et nyt initiativ og kun for piger!  

En gruppe af vores kvindelige medlemmer mødes torsdag den 1. december, og tager hul på et helt nyt initiativ i foreningen "GREVINDERNE". Der holdes derfor opstartsmøde kl. 18.00 i klubhuset og alle er velkommen.

GREVINDERNE er, som navnet antyder, KUN for tøser og damer af finere karakter.

Ideen går på den korte bane ud på, at etablere træningsaktivitet hver torsdag fra 18.00 - 21.00, altså efter "lukketid" og hvor skydebanen er 100% allokeret til Grevinderne. På længere sigt og såfremt der er interesse for det, skal der skabes mulighed for, at stille op med pigehold til konkurrencer indenfor trap- og jagtskydning, ture til andre flugtskydningsbaner samt fællesjagter for Grevinderne. 

Alle er velkommen og med udgangspunkt i, at træningen og samværet skal være sjovt og hyggeligt kan alle deltage og det uanset om man er nyjæger eller mere erfaren indenfor flugtskydning og jagt.

Søs og Sanne sørger for, at der er lidt at spise til mødet, hvorfor du bedes tilmelde dig HER
GREVINDERNE


Fisketur på Øresund med GreveJagt

Tag med på fisketur på Øresund lørdag den 17. kutteren Fyrholm og GreveJagt - En helt anderledes "jagtoplevelse".

Der sejles fra Helsingør (Ny Kronborgvej 1, Helsingør) og mødetiden er kl. 7.00. Vi forventer at være tilbage ved 15-tiden. Lars Pryds er skipper ombord og kender Øresunds bedste fiskespots, så der bør være garanti for godt fiskeri på både torsk, sild og makrel m.m.  

Dennis "Maler" står for turen, hvor der blandt andet vil være præmier til første, største og mindste torsk samt et par overraskelser! Der kan lejes fiskestænger på kutteren og der kan købes pølser og drikkevare i kahytten - kaffen er gratis ombord. Egne drikkevarer må medbringes, men må kun indtages på dækket.

Prisen er 350 kr. pr. person der skal indbetales via MobilePay til Dennis på mobil nr. 42 58 80 81 - tilmelding er først gældende når betaling har fundet sted. Tilmeldingsformularen finder du HER eller ved at klikke på fotoet. 

Husk varmt tøj og poser til fiskene og har du spørgsmål, så ring til Dennis på mobil 42 58 80 81


Jagttegnsundervisning i Greve Jagtforening - kursusstart 5. og 9. januar 2017

Skal du eller en af vennerne have jagttegn og være klar til sæsonstart i 2017, så kan du nu tilmelde dig kursus i Greve Jagtforening.

Vi har et superstærkt team af undervisere, der er garanter for inspirerende og grundig undervisning i absolut topklasse, både med den teoretiske- og den praktiske del.

I år udvider vi tilbuddet, så du nu kan vælge enten at blive undervist på mandage eller på torsdage.      

Første hold starter torsdag den 5. januar og andet hold mandag den 9. januar. Begge hold undervises til udgangen af april måned - Du kan læse mere under fanebaldet "jagttegn" Har du spørgsmål, så ring til kursusleder Henrik Grejsen på tel. 20 90 70 94.


Kom til informationsaften om foreningsjagt i Namibia

Vi er lykkedes os at lokke Birgit til, at arrangere en tur for GJ-medlemmer til farmen Bush Baby Safari i Namibia i februar/marts måned og derfor afholder vi et informationsmøde torsdag den 17. november kl. 18.00, i klubhuset.

Mød op til en spændende aften og få indsigt og information om jagt i Afrika - alle er velkomne - også selv om du ikke lige har planlagt, at skulle på safarijagt i 2017.

Læs mere og tilmeld via dette link til informationsaften og gerne inden den 15. november. 


Skydebanen er åben tre dage ugentligt - også i regnvejr

Jagt- og Nordisk Trap-banen er i drift og åben for skydning tirs-, tors- og lørdage. Se vores åbningstider i menuen til venstre - JagtSporting implementeres i løbet af efterår/vinter.

Alle standpladser er overdækkede 
Slut med vådt hår og kolde fødder - samtlige standpladser er overdækkede og med god plads til både dig og dine kammerater.

Husk, at du med fordel købe patroner i foreningen.    

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...