#overskrift#
 
Åbningstider - efterår/vinter     
Tirsdage    15.00-21.00    
Torsdage   10.00-18.00    
Lørdage      09.00-16.00    
Søndage    (annonceres)    
Haglskydeprøvetræning    
Alle mandage i oktober, kl. 17.00    
Haglskydeprøve    
Søndag 20/11 kl. 09.00    
Næste spiseaften    
Mandag  7/11 kl. 18.30    

 

Spar Nord Bank   
Reg. nr. 9077
Konto. nr. 458 71 548 76 


 
 

Arbejdsdage i weekenden

Vi tager igen et par rappe arbejdsdage i foreningen, så vi kan få rykket på nogle af de sidste udestående opgaver.

Kig ned fredag den 21. oktober - der er folk på pladsen fra kl. 14.00 - Lørdag starter vi med morgenkaffe og en bid brød kl. 9.00.

Vi har mange forskelligartede opgaver, så du behøver inge håndværksmæssig baggrund for at hjælpe til.

Har du spørgsmål, så ring til Søs på telefon 60 69 03 77 og hør nærmere.

Bestyrelsen

Foreningsaften i november - Kalvehaleragout med årstidens rodfrugter og kartoffelmos

Med 60 tilmeldte til spisning i oktober håber vi på, at gense rigtig mange mandag den 7. november kl. 18.30, hvor huskokken Klaus denne gang serverer en sjælden men yndet efterårsret. Der er garanti for både stor nydelse og fyldte maver og vi skal nok sørge for, at der er rigeligt med både kød og mos til alle!

Vi har allerede modtaget 23 tilmeldinger så skynd dig, at reservere plads og tilmeld dig via hjemmesiden eller skriv dig på listen i klubhuset
Aktivitetsudvalget

Jagtprøve og haglskydeprøvetræning i oktober og november

Skal du op til Jagt- og/eller haglskydeprøvetræning indenfor de næste måneder, så tilmeld dig vores specialtræning med instruktør. Vi tilbyder træning for alle, hver mandag fra kl. 17.00 til ca. 19.00, med start den 10. oktober.

Hvis du skal op til Jagtprøven, skal du bemærke at træningen alene er skydetræning - altså ikke afstandsbedømmelse m.v.

Vi er igen vært for Naturstyrelsens haglskydeprøve søndag den 20. november og håber, at vi i lighed med sidste gang kan få beståelsesprocenten op i nærheden af de 60%. Eventuel tilmelding til Haglskydeprøven skal ske via Naturstyrelsens hjemmeside.

Al undervisning/træning sker under kyndig vejledning af vores uddannede instruktører og du skal tilmelde dig via hjemmesiden Prisen for en 25-duers serie er 75 kr. for medlemmer og 100 kr. for ikke-medlemmer - Husk, at patroner skal købes i foreningen, hvor du kan naturligvis kan betale enten kontant, med Dankort eller via mobilen.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få automatisk besked, når der er nyheder/information.
Nyjægerudvalget

 

JUNIOR/UNGDOM: GRATIS jagttegn i Greve Ungdomsskole - kursusstart onsdag den 21. september

Er du mellem 15 og 20 år og har lyst til at tage JAGTTEGN, så meld dig til kursus på Greve Ungdomsskole. Kurset starter onsdag den 21. september kl. 18.00 - 20.30 og sker igen i år i et samarbejde mellem Greve Ungdomsskole og Greve Jagtforening.

Det er et krav, at du er bosiddende i Greve Kommune - Kurset er gratis, men der skal beregnes udgifter til prøvegebyrer, patroner m.m. i forbindelse med træning til jagt- og haglskydeprøven, som sker i april måned 2017.

Du skal tilmelde dig via UNGDOMSSKOLEN og har du spørgsmål så ring til jagttegnslærer Henrik Grejsen på mobil 20 90 70 74.
Nyjægerudvalget

Skydebanen er åben - også når det regner

Både jagt- og Nordisk Trap banen er i drift og åben for skydning - JagtSporting implementeres i løbet af efterår/vinter.

Alle standpladser er overdækkede 
Slut med vådt hår og kolde fødder - samtlige standpladser er overdækkede og med god plads til både dig og dine kammerater. Åbningstider fremgår af opslaget til venstre på siden. Husk, at du med fordel købe patroner i foreningen.    

Foreningsaften i oktober - stegt flæsk med nye danske kartofler og persillesovs

Kom til foreningsaften mandag den 3. oktober, hvor Klaus disker op med masser af sprødt flæsk og nye dejlige danske kartofler.

Tilmeld dig via hjemmesiden eller skriv dig på listen i klubhuset
Aktivitetsudvalget

Andejagt, søndag den 18. september - alle pladser er besat

Søndag morgen den 18. september, afholdes foreningsjagt i Herringløse. Vi har 14 pladser til rådighed, så det er om at være på stikkerne, hvis du skal have sikret dig en plads. Jægere som ved sidste andejagt (3. september) var på venteliste, er blevet opprioriteret til denne jagt. 

Alle Nyjægere og jægere er velkomne
Har du været med i Herringløse før, så kender du melodien - er du Nyjæger, så er her en enestående mulighed for, at komme på jagt sammen med andre Greve-jægere på en hyggelig og uformel måde. Uanset hvad, har du hund, så skal den naturligvis også med.

Apportører deltager GRATIS
Trænger du og hunden til lidt tune-up for sæsonen for alvor går i gang, så mød op og hjælp os med, at samle vildtet op - Økonomien er nem: Nul bøsse, nul betaling...

Læs mer og tilmeld dig under aktiviteter/foreningjagt 

Nyjægerudvalget

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...