Aktiviteter
 

På tur med GJ i Sydafrika

Mandag den 1. april havde vi besøg af Arno Dorfling som er en af brødrene på Mayogi Safaris i Sydafrika, hvor flere af foreningens medlemmer har været med på guidede ture både som nyjæger til Mayogi Huntingschool og også på fællestur med andre jægere og deres pårørende.

I forbindelse med udstillingen Jagt & Outdoor var Arno forbi foreningen og deltog i en hyggelig sammenkomst og et par timers god og uformel introduktion og snak om mulighederne for ”lærerig og prisvenlig jagt i Sydafrika”

Som led i foreningens øgede fokus på nyjægere planlægger Henrik og Michael en tur til efteråret og informerede i den forbindelse om deres erfaringer og oplevelser fra tidligere ture og forventninger til nye ture til Mayogi Huntingschool. 

Aftenen var også god inspiration til de mere erfarne jægere, men som ikke tidligere har været i Sydafrika og måske er en guidet fællestur med andre fra foreningen nu en mulighed, som der skal kigges nærmere på.

Du kan læse mere nedenfor og skulle du have lyst til at vide mere om de kommende ture, så udfyld formularen og send den til os.


Interesseformular

  


Mayogi HuntingSchool - en rigtig god begyndelse...

Ny med riffel? 
Er du nyjæger eller har du fået mod på, at udfordre dig selv med pürch og riffeljagt, så tag med til Mayogi Huntingschool i Sydafrika.

I samarbejde med Mayogi Safaris arrangerer vi nyjægerjagt til Sydafrika. Turerne foregår typisk i perioden september til november og du vil sammen med en gruppe på 6-10 andre nyjægere blive introduceret til püsch/dyrejagt på den helt rigtige og grundige måde under rolige og seriøse forhold. Der vil være dansk mentor/guide og lokal PH'er med og omkring dig under hele turen og opholdet.

Du jager sammen med Mayogis uddannede og erfarne PH'er (Professional Hunter), der sammen med deres tracker finder frem til de helt rigtige dyr til dig. Alt foregår i et balanceret tempo og under kyndig vejledning og guidening - du kan se frem til rigtig mange vilde oplevelser.

Hver dag, når jagten er slut, samles jægere og PH'er til et kort foredrag om udvalgte jagtrelaterede emner. Dette tager typisk en halv times tid, hvorefter hyggen fortsætter på bålpladsen indtil middagen er klar.

Aktiv jagt, spændende oplevelser og godt kammeratskab
Vi tilstræber, at alle deltagere rejser sammen til og fra Sydafrika, da det forenkler logistikken og planlægningen. På Mayogi Huntingschool lægges der stor vægt på socialt samvær, erfaringsudveksling og naturligvis hygge omkring bålet ved lapa'en. 

Under opholdet vil du få erfaring med walk-and-stalk (pürsch), placering af skyd, skudafvikling og -tegning, opbrækning, skinning og saltning (frivilligt), vildtforvaltning i Sydafrika m.m. og der er også mulighed for en fotosafaritur til den Addo Elephant Park, som ligger en lille times kørsel fra farmen.

Pris for ophold, jagtskole og jagt på Mayogi Hunting School starter ved 15.900 kr. ekskl. flybillet. 


Mayogi Safaris - safari jagt for dig med erfaring

Mayogi farmen er beliggende en lille times kørsel vest for Port Elizabeth i Eastern Cape og i hjertet af Valley Bushveld området, som er kendt for sit meget varierede terræn og ikke mindst sin store variation af vildtarter. Beliggenheden er med til, at gøre området til et af de mest eftertragtede jagtområder i Sydafrika og på Mayogi foregår jagten i bjergrigt terræn samt i bush og på plains.

Farmen har været i familieeje siden slutningen af 1800-tallet og drives i dag af brødrene Arno og Dirk Dorfling der begge er uddannede og professionelle jægere. Farmens jagtområder er på 12.000 hektar og i tillæg jages der på andre lignende arealer i umiddelbar nærhed af farmen.     

Farmen/lodgen er et typisk Colonial farm house og har 8 dobbeltværelser med privat bad/toilet. Der er trofærum, spisestue, fælleshus med bar, lapa (bålplads), have med terrasser samt en mindre swimming pool. 


Paktiske oplysninger

Indrejse i Sydafrika er visafrit.

Hvis du rejser alene med din søn/datter og denne er under 18 år, så skal du være opmærksom på, at der er særlige regler for attestation af dåbs-/fødselsattest, samtykkeerklæring etc. Dette skal være i orden og attesteret før afrejse fra København.

Husk at tjekke udløbsdatoen i dit pas - passet skal være gyldigt i minimum 30 dage efter indrejsedato.

Hvis du ønsker at medbringe dit eget våben, skal der udfyldes deklaration vedr. ud- og indførsel af våben, lyddæmper og ammunition. Du skal i den forbindelse sørge for, at du har tilstrækkelig tid ved eventuelle mellemlandinger, når dit våben skal registreres ind/ud af Sydafrika.

Området i Eastern Cape er malariafrit, men det er en god ting at være vaccineret for stivkrampe og Hepatitis-A (leverbetændelse) - spørg din læge, han ved besked.

I god tid før afrejse afholder vi et informationsmøde, hvor du vil blive informeret om alle øvrige praktisk forhold m.m.

Kontakt Michael på telefon 30 22 84 00 for yderligere information. 

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...