Jagttegn
  
 
 

 

Tag dit jagttegn i Greve Jagtforening

Skal du også have jagttegn?
I Greve Jagtforening gennemfører vi hvert år jagttegnskurser i perioden fra januar til juni måned.

Den teoretiske del af kurserne afsluttes ved udgangen af marts måned og i april/maj måned undervises der i sikkerhed- og skydetekning samt afstandsbedømning som forberedelse til jagtprøven.

I maj/juni måned undervises i decideret med henblik på haglskdeprøven.

Vi glæder os til at dele jagten med dig... 

Jagttegn på VIP kurser - april til december måned
Hvis du ikke har mulighed for, at deltage på vores faste jagttegnshold i januar/marts, så kan vi tilbyde dig et VIP kursus. VIP kurser gennemføres løbende og tilrettes helt efter dine ønsker. Du skal forvente, at prisen er en del højere end vores skemalagte kurser.

VIP kurser gennemføres typisk over kortere tid og med få deltagere. Pris og datoer for kurser aftales særskilt med jagttegnslæreren.

Jagttegnshold - januar til marts måned
Prisen for at deltage på vores skemalagte jagttegnskurser er 2.700 kr.. Undervisningen strækker sig over ca. 3 måneder og omfatter både teoretisk og praktisk undervisning, samt gennemgang af et obligatorisk våbenkursus og skydeundervisning. Prisen er ekskl. bøger, patroner og duer. Du kan tilmelde dig undevisning enten mandage eller onsdage. 

Jagttegnshold med to top-kompetente undervisere/instruktører
På vores jagttegnshold bliver du undervist af undervisere fra Jægerskolen.dk, som vi samarbejder med. Jagttegnslærer Jan Falch er underviser på vores mandagshold og onsdagsholdet varetages af jagttegnslærer Henrik Grejsen. I tillæg underviser Thomas Røslau i emner omkring våbentekning, sikkerhed m.m. Der vil typisk deltag 20-25 elever på holdet.

Jagtprøve/Haglskydeprøve - vi tager hånd om dig hel vejen
Alle elever tilbydes, efter afslutning af den teoretiske undervisning, praktisk undervisning med henblik på beståelse af Jagtprøven. Efter bestået Jagtprøve tilbyder vi dig, at du kan deltage i Haglskydeprøvetræning, hvor vores team af skydeinstruktører underviser dig i skydeteknik, så du bliver godt rustet op mod Haglskydeprøven. Med andre ord, så "slipper" vi dig først når du har bestået begge prøver.

Tilmeld dig allerede nu til jagttegnsundervisning
Efter at du har indsendt formularen nedenfor, bliver du kontaktet af en af vores jagttegnslærere med yderligere information om kursusstart, hvilken lærebog du skal købe etc.

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...