Aktiviteter
 

Riffel skydning

Som medlem af Greve Jagtforening kan du skyde med riffel på Selinevej 5 i københavn op til fire dage om ugen - Det er en del af vores samarbejde med Storkøbenhavns Jagtforening. 

Greve og Storkøbenhavns Jagtforening har indgået en aftale som betyder, at medlemmer fra de respektive foreninger gensidigt kan anvende foreningernes riffel- og flugtskydningsbaner. 

De tre riffelbaner der er til rådighed ligger på Selinevej 5, ved banerne 4, 5 og 6 og der kan skydes som følger:

Bane 4 – Vildsvin 50m, hvor der skydes til løbende mål og kun med kaliber 0.22. Prisen er 40 kr. for en 20-skuds serie og bemærk, at banen kun er åben 1. søndag i måneden fra kl. 9.30-15.00.

Bane-5 – Indskydning/træning 100m, hvor der skydes til faste mål/skive med alle gængse jagtkalibre. Prisen er 70 kr. pr. serie/skive og banen er åben lør- og søndage i vinterhalvåret fra kl. 9.30-15.00 og yderligere også ons- og torsdage i sommerhalvåret fra kl. 17.00-19.00.

Bane-6 – hjorte/elg er en 100m, hvor der skydes til løbende mål med alle gængse jagtkalibre. Prisen er 40 kr. for en serie på 12 skud og banen er åben lør- og søndage i vinterhalvåret fra kl. 9.30-15.00 og yderligere også onsdage i sommerhalvåret fra kl. 17.00-19.00.

Du kan se de aktuelle og præcise åbningsdage/tider på: http://www.sjf.dk/default.asp?id=200

Husk medlemskort og tilladelser

Hvis du ikke allerede har Jæger-appen på din mobil, så kan du med fordel downloade den – så har du altid dit medlemskort lige ved hånden, for det skal du nemlig kunne fremvise når du skal skyde på riffelbanen.

Husk også at du ved indskrivning skal medbringe og fremvise billedlegitimation, jagttegn, våbentilladelser etc., præcis som på enhver anden riffelbane og høreværn er naturligvis obligatorisk.

Indskrivning sker i det lille blokhus umiddelbart før indgang til banerne og betaling for serier kan ske enten via MobilePay eller med kontanter.

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...