Eventskydning
  
 
 

 

Prøv event-/lerdueskydning - det er vildt vanedannende...

Lerdueskydning er for dig/jer som har lyst til, at prøve noget nyt, sjovt og spændende.

Vi kan introducere dig til lerdueskydning under kyndig vejledning af vores erfarne og dygtige instruktører og som opstart består "pakken" af skydning til lerduer, hvor prisen er inklusive alt; lerduer, patroner, ørepropper, lån af våben samt vejledning af en instruktør.

Du kan tilmelde dig alene, med din søn/datter eller som gruppe med flere personer og du/I behøver ikke at være medlemmer af foreningen.

Hver instruktør kan håndtere op til 5-6 skytter og det tager alt i alt ca. en times tid.

Lerdueskydning sker i foreningens almindelige åbningstid på tirs-, tors- og lørdage og bookes enten i kantinen, via vores hjemmeside eller ved at sende eos en mail. Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker, så skriv til os på mailadressen: skydning@grevejagt.dk. 

På skydebanen skal foreningens generelle sikkerhedsregler overholdes og det betyder blandt andet, at det er ikke tilladt at nyde alkohol eller være beruset forud og i forbindelse med skydningen.

Alle standpladser er overdækkede, så uanset vejret er oplevelsen altid en succes.

Pris for 25 duers serie: 400 kr./person
Pris for 50 duers serie: 800 kr./person

Reserver tid og betal samtidig
Ved at klikke på fotoet nedenfor eller i sidemenuen får du adgang til vores bookingkalender, hvor du kan se ledige datoer og tidspunkter. Booking skal ske senest 5 dage før skydningen, så vi kan nå at booke instruktører.

Når du booker skal du betale et depositum på 500 kr. som fratrækkes ved den endelige afregning. Indbetalt depositum tilbagebetales KUN såfremt du afmelder din reservation senest 7 dage før det planlagte arrangement. Ombooking af bestilt event kan ske uden tab af depositum, dog senest 5 dage før planlagt arrangement.

Reservation skal ske via vores BOOKINGKALENDER

Vil du skyde mere?
Hvis introduktionen har givet dig "blod-på-tanden" og du ønsker at skyde mere, så kan vi tilbyde dig at du møder op på en af vores træningsaftener eller at du tilmelder dig og deltager i et af vores SKV-kurser (våbenpåtegningskurser). Vi kan også tilbyde dig, at du bliver "uddannet" som rigtig jæger via et jagttegnskursus - læs mere her på hjemmesiden under fanebladene SKV og JAGTTEGN.

Spørgsmål til lerdueskydning?
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på mail: skydning@grevejagt.dk

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...