#overskrift#
 
 Åbningstider Flugtskydning  
Tirsdage kl. 16.00-20.00  
Torsdage kl. 10.00-13.00  
Torsdage kl. 16.00-18.00  
Lørdage kl. 09.00-16.00  
Åbningstider Riffelskydning  
Lørdage kl. 09.30-15.00  
Søndage kl.09.30-15.00  
Læs mere under Om GJ    

  
 

 

 

Riffelskydeforløb - en del af Greve Jagtforening

I forlængelse af samarbejdet mellem Greve og Storkøbenhavns Jagtforening arbejder bestyrelser og riffeludvalg på, at udvikle et nyt og spændende koncept omkring det "Obligatoriske Riffelskydeforløb".

I den forbindelse vil vi forene kompetencerne og vi vil kunne tilbyde et af de bedste undervisningsforløb indenfor riffelskydning for nyjægere i løbet af det nye år.
 

Bliv kontaktet vedr. dato for riffelskydeforløb

Udfyld formularen hvis du er interesseret i, at deltage i vores riffelskydeforløb og vi vil kontakte dig med datoer for næste kurser.

Du kan læse mere om det obligatoriske riffelskydeforløb nedenfor. 

 

 

Velkommen til "Obligatorisk skydeforløb" i Greve Jagtforening

Alle nye riffeljægere skal nu gennemgå det obligatoriske riffelskydeforløb, inden de kan gå op til riffelprøven.

Vi tilbyder et forløb på 2 timer, hvor du gennemgår de obligatoriske skydestillinger samt får skudt de obligatoriske 25 skud efter gældende retningslinjer.

Forløbet starter med at du bliver bekvem med riflen. Du skyder et par serier, hvor vi gerne skulle få styr på indskydningen. Det optimale er dog, at du fremmøder med indskudt riffel.

Du må anvende de hjælpemidler som normalt anvendes på jagt, og forløbet skal aflægges med et våben og ammunition, som opfylder kravene til jagt på råvildt, for så vidt angår kuglevægt og anslagsenergi. Du må altså godt bruge træningsammunition til både skydeforløbet og til selve riffelprøven. Du skal under opsyn af riffelinstruktøren, afgive 25 skud på 100 meter til Danmarks Jægerforbunds bukkeskive fra hver af følgende jagtrelevante skydestillinger:  

  • Stående med anlæg
  • Stående uden anlæg
  • Siddende/knælende med anlæg
  • Siddende/knælende uden anlæg
  • Siddende på stol med anlæg

Der stilles ikke krav til træfsikkerhed. 

Du skal bemærke, at det obligatoriske skydeforløb IKKE er skydetræning. Decideret præcisions- og skydetræning bør ske særskilt.  

Prisen på 500 kr. dækker undervisning i skydestillinger, sikkerhed samt lån af skydestok/stol og afgivelse af 25 skud på en bukkeskive.

Tilmelding er bindende og refusion finder kun sked ved skriftlig afbestilling senest 14 dage før afvikling af det bestilte riffelskydeforløb.

Vi anbefaler at du medbringer minimum 50 patroner. Da du skal bruge minimum 25 patroner til de obligatoriske skydestillinger, som kræves forud for riffelprøven.

Hsuk at medbringe riffel, jagttegn, billedlegitiamtion, våbentilladelser og eventuelt også hjælpemidler.
 

Find vej til riffelbanen i København

Riffelbanerne befinder sig på Selinevej 5 i København (Københavns Skyttecenter) og afvikles på Storkøbenhavns Jagtforenings baner, som du finder th. for indkørslen.
 

Lån af ViperFlex skydestok og jagtstol

Som en del af "servicen" har vi et antal ViperFlex skydestokke samt jagtstole som du gratis kan låne i forbindelse med skydeforløbet.

Ønsker du at træne liggende skydestilling, medbring da selv hjælpemidler til dette (Rygsæk, Bipod eller lignende).

Undervisningen varetages af instruktører, som er uddannede og godkendte ved Danmarks Jægerforbund og Miljøstyrelsen.

Kurset afsluttes med underskrift af dokument der gør, at du kan gå til riffelprøve. Blanket til obligatorisk riffelskydeforløb kan udprinte nedenfor og skal medbringes når du møder op på kurset:

Blanket https://edit.mst.dk/media/tthapabu/2023_blanket_obligatorisk-riffelskydeforloeb-bevis-2023-1.pdf 
 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...