Aktiviteter
 

Tilbud om vaccination mod TBE

Nogle af jer er sikkert blevet vaccineret mod TBE-virus før, og mange har sikkert ikke fået det gjort endnu, men nu har du så muligheden for, at få det gjort i forenings-regi..

Vaccination er relevant jægerne og hundefolk som går på jagt og som går gennem såterne. De seneste år har der været en del tilfælde af TBE på Bornholm, men der har også været tilfælde på Sjælland, Fyn og i Jylland. Specielt relevant er vaccinen for de af jer der tager på jagt i Sverige, Polen og resten af Europa, hvor TBE-virussen er endnu mere udbredt end i Danmark.

I samarbejde med Validahealth tilbydes et vaccinationsprogram i foreningen med start sidst i november måned. Validahealth har lige færdiggjort en vaccinationrunde i golfklubber på Sjælland og det har vist sig, at arrangementerne med et fælles mødested og tidspunkt for medlemmerne fungerer rigtig godt. På den måde slipper alle for, at skulle bestille tid hos egen læge, som typisk kun har åbent i almindelig kontortid. 

Der er p.t. aftalt to datoer for vaccination i Greve Jagtforening nemlig, tirsdag den 28. november og tirsdag den 12. december - begge dage mellem kl. 17.00 og 19.00 og alle interesserede er velkommen til at droppe ind.

TBE-vaccinen skal gives i 3 omgange til personer der ikke har modtaget den før. Andet stik gives 14-30 dage efter første stik og tredje stik gives 6-12 måneder efter andet stik.

Man har opnået 1 års immunitet efter andet stik og efter tredje stik er der opnået 3 års immunitet. Hvis du tidligere er blevet vaccineret med TBE vaccinen, tilbydes du at blive vaccineret med en booster som giver immunitet i 3-5 år mere.

Vaccinen koster 550 kr. pr stk. for alle medlemmer (normal pris 650 kr.) Ved betaling for alle 3 vacciner ved første stik, er den samlede pris 1.500 kr. - du kan betale på stedet med Dankort eller kontanter. Husk, at Sygesikring “Danmark” refunderer 50% af beløbet.

Første step er at du skal tilmelde via nedenstående link og så eller bare møde op den 28. november.

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...