Aktiviteter
 

Dressurtræning

Dressur- og apporteringstræning for den kommende sæson er endnu ikke skemalagt - hold øje med opslag i forening eller på hjemmesiden.

For yderligere information kan du sende os en [mail] eller kontakte Danni Østerhegn på mobil 41 90 34 68
 

Hundetræning for jagt- og jagtrelaterede hunde

Dressurtræning i Greve Jagtforening er kun for jagthunde. Vi stiller dog ikke som betingelse, at du har jagttegn eller om din hund efter kursusforløbet bliver anvendt til jagt - det er helt op til dig og som udgangspunkt er det grunddressur, som kurset baseres på og ikke jagttræning.

Årsagen til, at vi kun træner jagthunde er ganske enkel - præcis som mennesker, er hunde forskellige og der stilles derfor forskellige krav til træning, handling m.m, afhængig af racen. Vores baggrund og erfaringer ligger bedst til træning af jagthunde, så det koncentrerer vi os om. 

Hvad får jeg og min hund ud af træningen?
Træningen tager udgangspunkt i grunddressur af din hund. På kurset træner vi DIG i hvordan DU skal træne din hund og de vigtigste elementer der indgår er:

  • HINTER - hunden går tæt ved siden af dig
  • SIT - hunden sætter sig og bliver siddende
  • BLIV - hunden bliver når du går fra den
  • INDKALD/På PLADS - hunden kommer når du kalder på den og sætter sig ved din side
  • DÆK - hunden lægger sig og bliver liggende
  • FRI VED FOD - hinter øvelse uden rem 

Vores forventninger til dig
For at deltage på kurset skal din hund være vaccineret samt være ansvarsforsikret. Det er vigtigt, at du før kursusstart har fået købt et dressurhalsbånd (metalkæde med små led), en ordentlig rem med hage samt en hundefløjte - en Acme hundefløjte til små 100 kr. er fin til formålet.

Læs og bliv klogere
Der findes et hav af bøger omkring dressur - og hundetræning og i bund og grund går alle ud på det samme nemlig, at træne din hund så den adlyder dig. Hvis du ikke allerede har købt eller lånt en bog omkring emnet, kan vi anbefale dig Michael Sands "Jagthundens Træning", som kan købes for 300 kr. på nettet alternativt lånes på biblioteket.  

Succes efter 8 uger med kun 20 minutters daglig træning!
Hvis du gør som vi instruerer dig i, så vil opleve, at du efter kun 8 uger har en hund, der kan forstå og udføre alle ovennævnte kommandoer. Betingelsen for din og hundens succes er, at I træner sammen mindst 15-20 minutter dagligt i hele kursusperioden! Dagligt betyder HVER DAG, altså ingen undtagelser.

Motivation, lyst og tid - det er nøglen til din og hundens succes
Al træning og hjemmearbejde er og skal være baseret på lyst og motivation iblandet en god portion konsekvens. Du skal være konsekvens overfor dig selv og hunden og du skal evne, at motivere både dig selv og hunden også, da det er lysten der i den sidste ende driver værket til gode oplevelser for Jer begge. Redskaberne, dem får du af os - resten er op til dig.

For de lidt mere øvede hunde
For hunde som ikke kan betegnes som deciderede unghunde, trimmer vi op på grunddressuren og lægger nye øvelser/elementer ind i træningen. Det er primært hundens trænings- og lydighedsniveau der afgør, hvilken gruppe den placeres i.

 

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...