Om GJ
 

Nyhedsbreve - Tilmeld og Afmeld

Tilmeld dig vores Nyhedsbreve og vær blandt de første til at modtage seneste nyt, tilbud fra vores sponsorer og samarbejdspartnere samt invitationer til foreningsjagter og andre arrangementer i foreningen. Nyhedsbrevene indeholder nyheder, der som oftest også gengives på vores hjemmeside grevejagt.dk, men i enkelte tilfælde vil disse kun blive informeret via Nyhesbrevene - derfor er det en god ide at være tilmeldt Nyhedsbrevene - så går du ikke glip af noget.  

Når du tilmelder dig Nyhedsbreve siger du samtidig ja til at modtage andre nyheder, tilbud m.v. Du kan til enhver tid afmelde dig Nyhedsbrevene nedenfor.
 

Tilmeld Nyhedsbreve

 

Som medlem af Greve Jagtforening bliver du ved indmeldelse automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev og er dermed blandt de første til at modtage seneste nyt fra foreningen, information og tilbud fra vores samarbejdspartnere samt invitationer til foreningsaktiviteter og andre arrangementer i foreningen. Nyhedsbrevene indeholder nyheder, der som oftest også gengives på vores hjemmeside grevejagt.dk, men i enkelte tilfælde også information, som alene bliver informeret via Nyhedsbrevene.  

Nyhedsbreve udsendes kun til medlemmer af foreningen og ved eventuel udmeldelse slettes du fra maillisten ved førstkommende lejlighed. 

Mailliste opdateres løbende og manuelt, hvorfor fejl kan forekomme, hvilket vi i så fald beklager.

Såfremt du ikke modtager vores nyhedsbrev, så send os gerne en mail med oplysning om DJ-medlemsnr., navn, mobilnr. og emailadresse. 

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbreve via nedenstående formular.
 

Afmeld Nyhedsbreve

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...