Om GJ
 

Handelsbetingelser for handel/tilmelding til arrangementer i Greve Jagtforening

Betaling
Greve Jagtforening modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betaling vil blive trukket på din konto, når du opretter aftalen i vores kalendersystem.

Alle beløb er i DKK, danske kroner og er inkl. moms.

Fortrolighedspolitik og sikkerhed
Greve Jagtforening forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet og vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Foreningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Greve Jagtforening bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Greve Jagtforening leverer ydelsen/varen på den aftalte dato og tid. Du kan dog afmelde, som beskrevet under hvert enkelt arrangement.

Reklamationsret
Såfremt du oplever mangler ved den leverede vare/ydelse, skal du indenfor rimelig tid og senest 14 dage efter at varen/ydelsen er leveret reklamere over denne mangel. I den forbindelse henvises til købelovens bevisbyrderegler.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, se under det enkelte arrangement, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives fortrydelsesret som det fremstår af hvert enkelt arrangement.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over en vare/ydelse som er købt i vores webshop, kan klage sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...