Haglskydeprøve
 

 


 
 
 

 

Skydetræning for jagttegnselever, nyjægere, jægere og skytter

Vi har et korps af kompetente og uddannede instruktører som du kan trække på i forbindelse med træning året igennem uanset om du er jæger, skytte eller jagttegnselev/nyjæger, så hjælper vi med at finde en løsning. Vær opmærksom på, at jagt- og haglskydeprøvetræning primært foregår forår, sommer og efterårsperioden.

Alle er velkommen, så kontakt os gerne for yderligere information.


85% består haglskydeprøven efter kursus med fokuseret træning

Holdundervisningen sker i relativt små hold med op til 5 personer og over 4 hverdagsaftener, enten forud for haglskydeprøverne i Greve eller efter behov/tilmelding.

Der tages udgangspunkt i både i teoretisk og praktisk skydeteknik samt, i hvilke sikkerheds- og betjeningsregler der skal overholdes i forbindelse med prøveaflæggelsen.

Du skal forvente at skyde i omegnen af 25-50 skud pr. aften, hvor der også vil blive trænet i afgivelse af dobbeltskud.

Sandsynligheden for at bestå haglskydeprøven øges markant ved fokuseret træning. Det kan mere end 85% af kursisterne fra sidste års hold tale med om.

Gratis medlemsskab for elever
Hvis du er jagttegns/haglskydeprøveaspirant og ikke allerede er medlem af Greve Jagtforening, så kan du med fordel melde dig ind som kursist. Medlemsskabet er gratis i 12 måneder og som medlem kan du købe dit eget personlige skydekort som anvendes ved selvtræning i skydebanens almindelige åbningstid. 

Hvis du ikke har fået købt dit eget gevær endnu så tag et kig på vores "Køb & Salg" side og se om der skulle være et bedre brugt til salg her.  

Hvis du vil vide mere, så ring til Thomas Røslau på mobil 29 25 41 07 eller Henrik Grejsen på mobil 52 81 18 22. Du kan også udfylde nedenstående formular og så giver vi dig besked, når næste kursus nærmer sig.

 


Haglskydeprøver i Greve Jagtforening

Der afholdes typisk mindst to haglskydeprøver i Greve årligt. Datoer for afholdelse kan ses under aktiviteter.
 

Har du fået skudt dine 2.000 skud?

Faktum er, at alt for mange overvurderer egne evner, hvorfor dumpeprocenten igennem mange år har ligge stabilt på 50%. Det svarer til, at mere end 3.000 nyjægere dumper hvert eneste år! 

Ved prøverne i Greve Jagtforening er dumpeprocenten noget lavere end landsgennemsnittet og årsagen hertil er, at mange af vores lokale jagttegnselever deltager i organiseret og målrettet træning med deres jagttegnslærere. I tillæg er det helt almindeligt, at der i gennemsnit skydes mellem 1.500 og 2.000 skud før man tilmelder sig haglskydeprøven.

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...