Jagt- Haglskydeprøve
  
 
 

 

Skydetræning til jagt- og haglskydeprøven

Greve Jagtforening tilbyder målrettet og specifik skydetræning rettet mod Jagt- og Haglskydeprøven.

Vi har et korps af kompetente og uddannede instruktører som tilbyder træning for- og efterår, i perioderne op til og under jagt- og haglskydeprøverne.

Alle er velkommen - tilmelding skal ske via nedenstående link.

Greve Jagtforening - et godt sted at være...


Onsdagstræning er slut for i år, men fortvivl ikke...

Vi har afsluttet dette års haglskydeprøvetræning i GreveJagt og starter op igen i april måned 2020.

Vi ønsker alle, som bestod prøverne i 2019, et stort tillykke og husk nu, at holde træningen vedlige på skydebanen. Vi har åben 3 dage ugentligt.  

Hvis du ikke bestod eller først skal igang med jagttegnsundervisning i 2020, så følg med her på siden og tilmeld dig vores nyhedsbrev - så får du automatisk besked, når vi starter haglskydeprøvetræning op igen.

I tillæg til vores kommende onsdagshold kan du også få privat undervisning/træning. Hør mere i foreningen.


Om jagt- og haglskydeprøvetræning i Greve Jagtforening

Målrettet træning til jagt- og haglskydeprøven - Et godt tilbud til alle nye jægere
Som en af de eneste jagtforeninger tilbyder GreveJagt professionel træning op til skydeprøverne, både om foråret og efteråret.

Undervisningen sker som holdundervisning og foregår på onsdage fra kl. 17.00 og frem til 21.00. I forbindelse med undervisningen undervises der både i skydeteknik samt i hvilke sikkerheds- og betjeningsregler der skal overholdes i forbindelse med de kommende prøveaflæggelser.

Jagtprøvetræning består i skud til bagduer og hvor der i højere grad lægges vægt på undervisning i sikkerhedsregler og våbenbetjening end i konkret træfsikkerhed. GreveJagt stiller våben til rådighed i forbindelse med undervisningen.

Ved haglskydeprøvetræning deles skytterne/eleverne op i hold med maksimalt 6 på hvert og der skydes til mindst 8 lerduer pr. mand pr. disciplin (bag-, højre- og venstredue). Bemærk, at der også trænes i afgivelse af dobbeltskud og vi forventer, at du har dit eget våben.

Træning og instruktion er åben for alle jagttegnselever, medlemmer som ikke-medlemmer og uanset hos hvem du har gået til jagttegnsundervisning.

Priser og betaling
Pris pr. lektion er 200 kr. for medlemmer og 250 kr. for ikke-medlemmer. - tilmelding skal ske via hjemmesiden.

Ved undervisning til jagtprøven er prisen inklusive 25 lerduer/patroner og til ved undervisning til haglskydeprøvetræning er ca. 25 lerduer og 50 stk. patroner, så der kan trænes i dobbeltskud til lerduerne.

Hvis du ikke allerede er medlem af GreveJagt kan du med fordel melde dig ind som "KURSIST". Det er gratis første år og så får du både undervisning og egen træning til medlemspris. 

BEMÆRK, at nedenstående link først aktiveres når datoer for træning igen er skemalagt.

Vi glæder os til at se dig i Greve Jagtforening.

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...