Jagt- Haglskydeprøve
  
 
 

 

Skydetræning til haglskydeprøven

Greve Jagtforening tilbyder, som den eneste jagtforening på Sjælland, målrettet og specifik skydetræning rettet mod Jagt- og Haglskydeprøven.

Vi har et korps af kompetente og uddannede instruktører som tilbyder træning for- og efterår, i perioderne op til og under haglskydeprøverne.

Alle er velkommen - tilmelding skal ske via nedenstående link.

Greve Jagtforening - et godt sted at være...


Haglskydeprøvetræning med instruktør - oktober/november

Målrettet træning til Haglskydeprøven - Et godt tilbud til alle nye jægere
Fra og med onsdag den 2. oktober og frem til onsdag den 6. november tilbyder vi skydetræning til Haglskydeprøven på alle onsdage fra kl. 17.00 til ca. kl. 19.00.

Alle skytter opdeles i hold med maksimalt 6 på hvert og der skyder 8 skud pr. mand pr. disciplin (bag-, højre- og venstredue).

Træning og instruktion er åben for alle jagttegnselever, medlemmer som ikke-medlemmer og uanset hos hvem du har gået til jagttegnsundervisning.

Priser og betaling
Pris pr. lektion er 150 kr. for medlemmer og 200 kr. for ikke-medlemmer. Tilmelding skal ske via hjemmesiden og bemærk; at prisen er inklusive lerduer og patroner.

Husk, at du som medlem kan købe dit eget skydekort, som kan anvendes til selvtræning - du køber det i kantinen og prisen er 125 kr. 

Tilmeld dig on-line allerede i dag - så du er sikker på en plads.

Gratis kursistmedlemsskab
Såfremt du ikke allerede er medlem af GreveJagt kan du med fordel melde dig ind som kursist. Det er gratis de første 12 måneder og du sparer derved, at skulle betale for gæstekort, hver gang du besøger vores skydebane. Er du i forvejen kursistmedlem af en anden jagtforening under Danmarks Jægerforbund, så kan du blive overflyttet til GreveJagt - det koster heller ikke noget.

Indmeldelse kan ske i foreningen og har omgående virkning. 

Tilmelding, ændringer m.v. annonceres her på hjemmesiden og du kan med  fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev hvor du så vil få besked via mail.

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...