Jagt- Haglskydeprøve
  
 
 

 

Skydetræning til jagtprøve og haglskydeprøve

Greve Jagtforening tilbyder, som den eneste jagtforening på Sjælland, målrettet og specifik skydetræning rettet mod Jagt- og Haglskydeprøven.

Vi har et korps af kompetente og uddannede instruktører som tilbyder træning for- og efterår, i perioderne op til og under haglskydeprøverne.

Alle er velkommen - tilmelding skal ske via nedenstående link.

Greve Jagtforening - et godt sted at være...


Haglskydeprøvetræning med instruktør - forår 2019

Målrettet træning til Haglskydeprøven - Et godt tilbud til alle nyjægere
Fra og med april måned og frem til onsdag den 26. juni 2019 tilbyder vi skydetræning til Haglskydeprøven hver onsdag aften fra kl. 17.00 til ca. kl. 21.00. Dato for opstart blive slået op her på siden og i klubhuset i løbet af marts måned.

Der tilbydes to lektioner af ca. 2 timers varighed, med start henholdsvis kl. 17.00 og kl. 19.00. I opdeles i tre hold og skyder ca. 8 skud pr. mand pr. disciplin (bag-, højre- og venstredue). Du er velkommen til, at tilmelde dig træning på begge lektioner samme dag.

Træning og instruktion er åben for alle jagttegnselever, medlemmer som ikke-medlemmer og uanset hos hvem du har gået til jagttegnsundervisning.

Priser og betaling
Pris pr. lektion er 75 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer.

Prisen er eksklusive duer og patroner. Medlemmer skal anvende eget skydekort og gæsteskytter/ikke-medlemmer kan få udleveret lånekort i kantinen. BEMÆRK: Patroner skal købes i foreningen - egne medbragte patroner må IKKE anvendes.   

Husk, at din tilmelding kun kan foretages via on-line booking på hjemmesiden.

Tilmelding, ændringer m.v. annonceres her på hjemmesiden og du kan med  fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev hvor du så vil få besked via mail.

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...