Haglskydeprøve
 

 


 
 
 

 

Skydetræning for jagttegnselever, nyjægere, jægere og skytter

Vi har et korps af kompetente og uddannede instruktører som du kan trække på i forbindelse med træning året igennem uanset om du er jæger, skytte eller jagttegnselev/nyjæger, så hjælper vi med at finde en løsning. Vær opmærksom på, at jagt- og haglskydeprøvetræning primært foregår forår, sommer og efterårsperioden.

Alle er velkommen, så kontakt os gerne for yderligere information.


Efterårets onsdagstræning er i fuld gang, men fortvivl ikke...

Vi er i fuld gang med efterårets haglskydeprøvetræning og kan desværre ikke tilbyde dig en plads på holdet, men til gengæld kan vi tilbyde dig privatundervisning over en eller flere gange.

Ring til Michael Thaarup på 30 22 84 00 for yderligere oplysninger, eller udfyld nedenstående formular og du vil blive kontaktet.

 


Haglskydeprøver i Greve Jagtforening

I lighed med tidligere år forventer vi at afholder mindst to haglskydeprøver for Naturstyrelsen foreninge. Der vil blive informeret når datoerne kendes.
 

Har du fået skudt dine 2.000 skud?

Faktum er, at alt for mange overvurderer egne evner, hvorfor dumpeprocenten igennem mange år har ligge stabilt på 50%. Det svarer til, at mere end 3.000 nyjægere dumper hvert eneste år! 

Ved prøverne i Greve Jagtforening er dumpeprocenten noget lavere end landsgennemsnittet og årsagen hertil er, at mange af vores lokale jagttegnselever deltager i organiseret og målrettet træning med deres jagttegnslærere. I tillæg er det helt almindeligt, at der i gennemsnit skydes mellem 1.500 og 2.000 skud før man tilmelder sig haglskydeprøven.

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...