Om GJ
 

Tilskudsordninger og støtte til aktiviteter

Voksenaktiviteter
Som udgangspunkt yder Greve Jagtforening ikke tilskud til voksenaktiviteter.

Ved voksenaktivitet forstås deltagelse i stævner, turneringer, konkurrencer og lignende samt foredrag, udstillinger, events og sociale aktiviteter, herunder også apportering- og markprøver med hund  etc. Dette gælder for både enkeltpersoner som for hold.

Kun i særlige tilfælde kan bestyrelsen træffe beslutning om, at et givent tilskud/støtte skal ydes og dette kun mod forudgående ansøgning.

Junior og ungdomsaktiviteter
Tilskud/støtte til junior/ungdomsaktiviteter kan ydes efter ansøgning og godkendelse af bestyrelsen.

Støtte til udvalg
Tilskud/støtte til køb af materiel til udvalg som hund, bueskydning, riffel og flugtskydning kan ydes efter ansøgning og godkendelse af bestyrelsen.

Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse af medlemmer, som er relevante for og til gavn for foreningens virke og aktiviteter, støttes efter særlige regler og kun efter godkendelse af bestyrelsen. Ansøgning skal sendes til bestyrelsen og ved godkendelse er det et krav for opnåelse af støtte, at der senest 7 dage efter afholdt kursus/uddannelse fremsendes udførligt regnskab for aktiviteten efter nærmere regler.

Hvis du vil vide mere om mulighederne for tilskud og støtte, er du velkommen til, at henvende dig til enten formand eller kasserer. 

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...