Event skydning
  
 
 

 

Prøv lerdueskydning og få en sjov oplevelse på skydebanen...

Velkommen til Greve Jagtforening. Er du på udkig efter et sjovt og anderledes arrangement, så kunne et par timer på skydebanen måske være det helt rigtige.

Vi tilbyder lerdueskydning for Jer som har lyst til et par spændende og sjove timer, naturligvis under kyndig vejledning af vores erfarne og dygtige instruktører. Arrangementet består af skydning til lerduer på vores skydebaneanlæg og prisen inkluderer lerduer, patroner, ørepropper, lån af våben samt vejledning af instruktør.

Deltagerantallet kan være fra 2 til ca. 50 personer og vi beregner typisk 60-90 minutter for grupper på 6-8 personer. Hvis I er et større selskab bliver I opdelt i grupper af 6-8 personer.

Mad og drikkevarer kan købes i vores klubhus. Bemærk, at egne drikkevarer ikke må medbringes og at foreningens generelle sikkerhedsregler skal overholdes - herunder specifikt vores alkoholregler.

Alle standpladser er overdækkede, så uanset vejret bliver arrangementet altid en succes.

Pris for 25 duers serie: 275 kr./person
Pris for 50 duers serie: 500 kr./person
Medaljersæt, 3 stk.: 250 kr.

Såfremt du ønsker at reservere eventskydning udenfor vores almindelige åbningstider, skal du kontakte os på mail: event@grevejagt.dk 
 

Reservation og betaling

Ved at klikke på fotoet nedenfor eller i sidemenuen får du adgang til vores bookingkalender, hvor du kan se ledige datoer og tidspunkter. Du skal være opmærksom på, at du IKKE kan reservere tid 5 dage op til dit planlagte arrangement via bookingkalenderen. Ønsker du at afholde et arrangement indenfor de nærmeste 5 dage, så skriv en mail til os på event@grevejagt.dk, hvorefter du vil blive kontaktet.

Når du booker et arrangement skal du betale et depositum på 500 kr. som fratrækkes ved den endelige afregning. Indbetalt depositum tilbagebetales KUN såfremt du afmelder din reservation senest 7 dage før det planlagte arrangement.

Reservation af arrangement skal ske via vores BOOKINGKALENDER 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte Thomas på mail: event@grevejagt.dk eller telefonisk til mobil 3020 1369

Vores handelsbetingelser finder du under fanebladet: GreveJagt/handelsbetingelser/
 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...