Event skydning
  
 
 

 

Prøv lerdueskydning og få en sjov oplevelse på skydebanen...

Er du på udkig efter et sjovt og anderledes arrangement, så kunne et par timer på skydebanen måske være det helt rigtige.

Vi tilbyder lerdueskydning for Jer som har lyst til et par spændende og sjove timer, naturligvis under kyndig vejledning af vores erfarne og dygtige instruktører. Arrangementet består af skydning til lerduer på vores skydebaneanlæg og prisen inkluderer lerduer, patroner, ørepropper, lån af våben samt vejledning af instruktør.

Deltagerantallet kan være fra 1 til ca. 25 personer og vi beregner typisk 60-90 minutter for grupper på 5-6 personer. Hvis I er et større selskab bliver I opdelt i grupper af 5-6 personer.

Alle kan deltage, men et haglgevær er lidt tungt. Eks. for at en højrehåndet person kan gennemføre 25 skud skal man kunne løfte 2,5kg ca. 50 cm. foran brystet 25 gange i 10 sekunder med, den venstre hånd. Normalt vil skydningen være delt op i 3 runder, så man får en pause undervejs imens de andre skyder.

Mad og drikkevarer kan købes i vores klubhus. Bemærk, at egne drikkevarer ikke må medbringes og at foreningens generelle sikkerhedsregler skal overholdes - det er ikke tilladt at nyde alkohol eller være beruset under skydningen.

Alle standpladser er overdækkede, så uanset vejret bliver arrangementet altid en succes.

Pris for 25 duers serie: 400 kr./person
Pris for 50 duers serie: 800 kr./person
Medaljersæt, 3 stk.: 300 kr.

Reservation og betaling

Ved at klikke på fotoet nedenfor eller i sidemenuen får du adgang til vores bookingkalender, hvor du kan se ledige datoer og tidspunkter. Booking skal ske senest 5 dage før skydningen, for at vi kan nå at booke instruktører.

Når du booker et arrangement skal du betale et depositum på 500 kr. som fratrækkes ved den endelige afregning. Indbetalt depositum tilbagebetales KUN såfremt du afmelder din reservation senest 7 dage før det planlagte arrangement. Ombooking af bestilt event kan ske uden tab af depositum senest 5 dage før planlagt arrangement.

Reservation af arrangement skal ske via vores BOOKINGKALENDER 

Større grupper

Er i mere end 12 personer til et arrangment er det i visse perioder muligt at reservere eventskydning udenfor vores normale åbningstider, for at booke udenfor åbningstiden skal du kontakte os på mail: event@grevejagt.dk

Spørgsmål til Eventskydning

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på mail: event@grevejagt.dk

Vores handelsbetingelser finder du under fanebladet: GreveJagt/handelsbetingelser/

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...